دانلود فایل ( پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان رب گوجه فرنگی)

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل doc
حجم فایل 352 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 102

دانلود پایان نامه کارشناسیرشته صنایع غذایی با عنوانرب گوجه فرنگی

 
چکیده 
گوجه فرنگی جزء آن دسته از سبزیجاتی است که میوه آن برای تغذیه به کار می رود. مصرف سبزی ها به علت ویتامین، املاح و سلولزی که دارند برای انسان ضروری است. در تهیه رب گوجه فرنگی به منظور جلوگیری از اکسیداسیون ویتامین ها می توان از فرایند بلنچینگ استفاده کرد. با این

ادامه مطلب